3D panel instruments dies inflight

All problems and technical questions concerning our products are discussed here.
Post Reply
hgrund
Posts: 2
Joined: 02 Oct 2006, 06:10

3D panel instruments dies inflight

Post by hgrund » 02 Oct 2006, 06:15

Every now and again the instruments in the 3D panel disappears. The panel itself is still there OK and it seems I can toggle switches etc, but no instruments. There doesn't seem to be any obvious trigger, it just sort of happens.

Since noone else has said anything (as far as I could see..) about any similar issue I suspect it may be MS/FS-related. Eitherway, it's not very funny.

Why is this, and how can it be resolved?

Thx,
H

User avatar
DrZGard
Posts: 33
Joined: 04 Sep 2006, 18:45
Location: Beaverton, Oregon

Post by DrZGard » 02 Oct 2006, 07:05

What time of day is this happening? Might be something to do with dawn/dusk texture loading.
Regards,
Image

User avatar
Alex
Site Admin
Posts: 750
Joined: 18 Sep 2005, 01:08
Location: Moscow, Russia
Contact:

Re: 3D panel instruments dies inflight

Post by Alex » 02 Oct 2006, 09:57

Hello hgrund,

Can you explane in more detail on what conditions does it happen ?
I need this to repeat it myself.
Alex Petrochenko
SibWings developer

hgrund
Posts: 2
Joined: 02 Oct 2006, 06:10

Issue solved

Post by hgrund » 03 Oct 2006, 05:12

Although I never managed to discover the cause, or any pattern for the issue to appear, I did manage to find a reference to the ctrl+shift+G-command. I am not sure what it is actually supposed to be used for but it recovered the instruments.

While I am very happy to be able to get the instruments up and running, I still have no clue as to why this happens to me,and to noone else.

Regards,
H

Post Reply