Page 1 of 1

Save problem in P3Dv3

Posted: 22 Aug 2016, 12:40
by YoYo
Hi,

I know, model is dedicated for FSX but works well in P3Dv3 for me also (I install via normal exe file 0.9.7.0 version + I added this to dll file: http://strips.proboards.com/thread/31/sibwings-2-p3d-v3 in LM folder + added 2.3 Flight Model.

... but when I save model after the flight I always in "Save menu" see: no model and 1/01/01 date and this error when I'd like to Load a file:

Image

Any idea how to solve this problem?

Re: Save problem in P3Dv3

Posted: 22 Aug 2016, 14:01
by snave
Deleting the generated files listed.

%PROGRAMDATA%\Lockheed Martin\Prepar3D v3
%LOCALAPPDATA%\Lockheed Martin\Prepar3D v3
%APPDATA%\Lockheed Martin\Prepar3D v3
%USERPROFILE%\Documents\Prepar3D v3 Files

Re: Save problem in P3Dv3

Posted: 22 Aug 2016, 20:47
by YoYo
snave wrote:Deleting the generated files listed.

%PROGRAMDATA%\Lockheed Martin\Prepar3D v3
%LOCALAPPDATA%\Lockheed Martin\Prepar3D v3
%APPDATA%\Lockheed Martin\Prepar3D v3
%USERPROFILE%\Documents\Prepar3D v3 Files
Thank You Simon.
Do You think about ALL files? It could be dangerous to delete all files from this folders.....
I haven't problem like this with other addons, just when I'd like to save SW An-2.

The save with An-2 in menu of saves looks like this:

Image

Re: Save problem in P3Dv3

Posted: 23 Aug 2016, 22:11
by snave
This is the recommended method for upgrading from previous versions of P3D, per Lockheed-Martin.

I'm sure you could delete them one at a time and check the sim each time, but deleting them is recommended - these are all temporary files and should be safe to delete as they are simply rebuilt on the next launch of the simulator.

Re: Save problem in P3Dv3

Posted: 28 Aug 2016, 13:16
by YoYo
Thx Snave!

FYI.

I found a solution (without deleting settings for P3Dv3 in my case) for save problem in P3Dv3.

Here it is and it works!
http://www.avsim.com/topic/490124-malformed-xml/

Maybe it helps for someone in the future.

Re: Save problem in P3Dv3

Posted: 28 Aug 2016, 20:59
by snave
Well that's a line-by-line way of fixing it - but if you had deleted using the file commands above you wold have recompiled the xml.dll file anyway.

BTW that Carenotado shit does the same messing with that file.