Oil shutter and Cowl flap switch Issue

Post Reply
johnbow72
Posts: 4
Joined: 20 Jun 2013, 02:56

Oil shutter and Cowl flap switch Issue

Post by johnbow72 » 20 Jun 2013, 03:17

I just started flying the AN-2 and I can not keep open the Oil shutter and Cowl flap switches . When I hover the mouse over them they show 0 . When either left or right clicking I can move the switch but it
will not stay in either the up or down position . The switch just stays in middle position . What am I missing here ? .

Thanks

John

User avatar
WarHorse47
Posts: 36
Joined: 06 Jun 2013, 11:03
Location: Great Pacific Northwest

Re: Oil shutter and Cowl flap switch Issue

Post by WarHorse47 » 20 Jun 2013, 03:25

Did you try the mouse wheel??

--WH

User avatar
Ron Attwood
Posts: 226
Joined: 22 May 2010, 02:41
Location: Chelmsförd, Essex, UK
Contact:

Re: Oil shutter and Cowl flap switch Issue

Post by Ron Attwood » 20 Jun 2013, 03:31

Switch on the power to them. Centre console second row down.
Computer: Black box with a bunch of electrical looking stuff inside. Lots of fans and blue lights and it sits there humming away gently and lets me play games on it.

sieggie
Posts: 52
Joined: 28 Jun 2010, 17:39

Re: Oil shutter and Cowl flap switch Issue

Post by sieggie » 20 Jun 2013, 04:21

They do not stay up or down, you have to click repeatedly to open or close.

Dave

johnbow72
Posts: 4
Joined: 20 Jun 2013, 02:56

Re: Oil shutter and Cowl flap switch Issue

Post by johnbow72 » 20 Jun 2013, 06:16

WarHorse47 wrote:Did you try the mouse wheel??

--WH
Thanks for your help , using mouse wheel now to control .

John

johnbow72
Posts: 4
Joined: 20 Jun 2013, 02:56

Re: Oil shutter and Cowl flap switch Issue

Post by johnbow72 » 20 Jun 2013, 06:16

Ron Attwood wrote:Switch on the power to them. Centre console second row down.
Thanks for your help , found the power for the switches .

John

johnbow72
Posts: 4
Joined: 20 Jun 2013, 02:56

Re: Oil shutter and Cowl flap switch Issue

Post by johnbow72 » 20 Jun 2013, 06:17

sieggie wrote:They do not stay up or down, you have to click repeatedly to open or close.

Dave
Thanks for your help , issue has been resolved .

John

Post Reply