Antonov An-2 Loadmanager

User avatar
Springbok
Posts: 140
Joined: 27 Mar 2013, 22:36

Re: Antonov An-2 Loadmanager

Post by Springbok » 11 Jun 2013, 20:40

Ok guys for those users with a screen resolution < 1920x1080 pixels (and also the others). Can you test the following re-arranged GUI please if it is ok for your resolution:
Test phase finished!

What do you think of that new aligning?
Last edited by Springbok on 19 Jun 2013, 20:43, edited 1 time in total.
regards Kevin

User avatar
Springbok
Posts: 140
Joined: 27 Mar 2013, 22:36

Re: Antonov An-2 Loadmanager

Post by Springbok » 13 Jun 2013, 19:14

Since there are no replies, can I suppose that the design is good? If yes, then I'll release the complete version soon :)
regards Kevin

zoran
Posts: 12
Joined: 11 Jun 2013, 01:27

Re: Antonov An-2 Loadmanager

Post by zoran » 14 Jun 2013, 16:35

I just downloaded this and the result is........

IT fits! :-)

User avatar
Springbok
Posts: 140
Joined: 27 Mar 2013, 22:36

Re: Antonov An-2 Loadmanager

Post by Springbok » 14 Jun 2013, 17:01

Thanks for reporting back! Then I will release the new version this evening around 20:00 UTC.
regards Kevin

User avatar
Springbok
Posts: 140
Joined: 27 Mar 2013, 22:36

Re: Antonov An-2 Loadmanager

Post by Springbok » 14 Jun 2013, 23:23

New V 1.0.0.2 released now! Update is available from the Dropbox and soon via the SibWings page. Complete change log now in the attached manual!
regards Kevin

borgfan
Posts: 2
Joined: 11 Jun 2013, 17:19

Re: Antonov An-2 Loadmanager

Post by borgfan » 15 Jun 2013, 14:38

Hello and thanks for the loadmanager. However would it be possible to release a version compatible with Windows XP as .NET 4.5 is not available for this platform.

Regards
Gerard

User avatar
Springbok
Posts: 140
Joined: 27 Mar 2013, 22:36

Re: Antonov An-2 Loadmanager

Post by Springbok » 15 Jun 2013, 18:42

borgfan wrote:However would it be possible to release a version compatible with Windows XP as .NET 4.5 is not available for this platform.
Hello Gerard,
thanks for pointing this out. I did not know this! However I fixed this and can present to you:

the new version, which is online now! (Link on the SibWings page will be changed as soon as possible).
V 1.0.0.3 gives compability from Windows XP onwards. Due to this also system requirements changed from .Net Framework 4.5 down to .Net Framework 4.
regards Kevin

borgfan
Posts: 2
Joined: 11 Jun 2013, 17:19

Re: Antonov An-2 Loadmanager

Post by borgfan » 15 Jun 2013, 21:10

Thanks Kevin, works great and much appreciated.

User avatar
Springbok
Posts: 140
Joined: 27 Mar 2013, 22:36

Re: Antonov An-2 Loadmanager

Post by Springbok » 15 Jun 2013, 21:40

Thanks for your input! Really appreciated!
regards Kevin

iwn
Posts: 41
Joined: 09 Jun 2013, 22:17

Re: Antonov An-2 Loadmanager

Post by iwn » 15 Jun 2013, 22:47

Do I have to use LM every time I use An-2 or does the sim "remember" the previous load?

User avatar
Springbok
Posts: 140
Joined: 27 Mar 2013, 22:36

Re: Antonov An-2 Loadmanager

Post by Springbok » 15 Jun 2013, 23:19

The sim "remembers" the previous load, but your fuel which you burnt on the first flight will be gone. You then have to set it again. It just works like the normal loadmanagers you know from PMDG, Aerosoft,...
regards Kevin

User avatar
Elias
Posts: 7
Joined: 08 Sep 2006, 14:52
Location: Greece

Re: Antonov An-2 Loadmanager

Post by Elias » 16 Jun 2013, 12:22

Works great now, thanks.
Elias

User avatar
Springbok
Posts: 140
Joined: 27 Mar 2013, 22:36

Re: Antonov An-2 Loadmanager

Post by Springbok » 18 Jun 2013, 18:58

V 1.0.0.4 released in first post!
Changes are:
- fixed the calculations (which had quite dumb mistakes made on my side) in both empty & loaded aircraft
- added a visual representation of the loaded & empty MAC in the "picture" of the airplane

I do not know if I did it really correctly since there are a few "things" which are leaving me in the dark, but it should be correct, however if you have any idea if it is right what I have done here, please explain yourself either in this thread of via PM :)
regards Kevin

sieggie
Posts: 52
Joined: 28 Jun 2010, 17:39

Re: Antonov An-2 Loadmanager

Post by sieggie » 18 Jun 2013, 21:37

Springbok,

Would it be possible to make the cargo data fields a little bit bigger as 4 digits don't quite fit. Typing the number into the box in addition to the up and down arrows would also be nice.

When I zero everything out the empty % MAC and the Loaded % MAC are not the same. What other weight are you applying behind the scene?

Thanks,

Dave

User avatar
Springbok
Posts: 140
Joined: 27 Mar 2013, 22:36

Re: Antonov An-2 Loadmanager

Post by Springbok » 18 Jun 2013, 22:01

Hey Dave,

well to be honest I tried now with 4 digits and they are perfectly fitting on my system into that box. Can you maybe make me a screenshot of this? About the entry of the box with typing in is already built in (but not activated since I need to sort out the problem, that a user can still paste symbols in the box and this should be disabled in my opinion. I am already working on it to sort this bug out, just give me time to completely get rid of these little things..)

I am also adding this to the Readme as soon as I am releasing a new major version, however to the empty airplane is already counted the oil with 120lbs and due to this the two MAC's are not the same, however I think this good or should I change this that the oil is only added if there is at least 1 crew/passenger added or 1 cargo unit?
regards Kevin

sieggie
Posts: 52
Joined: 28 Jun 2010, 17:39

Re: Antonov An-2 Loadmanager

Post by sieggie » 18 Jun 2013, 23:31

I will post a picture when I get home. I have to figure out where I am going to store it to point to it.

As far as the MAC's I thought that might be the answer so I was just confirming. No reason to change anything. I looked in the manual but did not see any reference to it.

Thanks,

Dave

User avatar
Springbok
Posts: 140
Joined: 27 Mar 2013, 22:36

Re: Antonov An-2 Loadmanager

Post by Springbok » 18 Jun 2013, 23:42

Added this information to the ReadMe! (Will be released with the next release) Thanks for pointing it out :)
regards Kevin

sieggie
Posts: 52
Joined: 28 Jun 2010, 17:39

Re: Antonov An-2 Loadmanager

Post by sieggie » 19 Jun 2013, 03:27

I started the Loadmanager on my home PC and all 4 digits fit correctly, on my work PC they did not so it is not a problem as I don't have FSX at work. Must be something about the default fonts being different on the two PCs.

User avatar
Springbok
Posts: 140
Joined: 27 Mar 2013, 22:36

Re: Antonov An-2 Loadmanager

Post by Springbok » 19 Jun 2013, 11:50

Ok well I try then to make those boxes a bit larger, no problem :)
regards Kevin

User avatar
Springbok
Posts: 140
Joined: 27 Mar 2013, 22:36

Re: Antonov An-2 Loadmanager

Post by Springbok » 19 Jun 2013, 15:13

Ok guys boxes are now larger and the cargoload can now be entered via the keyboard without restriction. Anything else which should be modified before I release a new version of the Loadmanager this evening (UTC time)?
regards Kevin

Post Reply